2008. december 4., csütörtök

Öröm

Ma nagy megtiszteltetés ért minket!
A Csibe és Babuci oldala díjat kapott! A Díj neve: A Legjobb Weboldalak 2008.


Egy korábbi díjazott oldalán azt olvastuk, hogy a világ legnagyobb közösségi oldalainak, a világháló legjobbjainak járó elismerés ez a díj, a díjazott a legnagyobb elismerést kapja ezzel, és természetesen azt, hogy felfigyelnek egymásra.

A szabályok értelmében kitettük a logót az oldalunkon, jól látható helyre, belinkeltük azt a személyt, akitől kaptuk, és megneveztük azt az öt blogot vagy weboldalt, akinek mi adtuk tovább a díjat. Mi Katitól kaptuk a címet. Oldalai: Kati és a Macsekok (ez a díjazott oldal), Smile Island, és Web's Kati.

Nagyon szeretjük ezeket az oldalakat, rendszeres látogatói vagyunk.

*

A mi jelöltjeink:

Fanta, Napsi oldala, Napsi blogja, Isabo blogja és Luna blogja.

Fanta készítette el a világ legszebb Micimackós oldalát. Persze más szép oldala is van, de mi ezt szeretjük a legjobban. Napsi az egyik legjobb barátunk itt az internetes világban. Hogy milyen csodákat készít, az a blogjaiban is megtekinthető.
Ezért nemcsak a g-portálos oldalát, hanem a blogját is jelöltük.

A blogok világában meghonosodott a Szép Blog. Mi azokat hívjuk így, amik nem, vagy nem csak a beleírt gondolatok miatt tetszenek nekünk, hanem azért, mert nagyon szépen, igényesen vannak megkomponálva, gyönyörű képek vannak benne. Ebből az okból jelöltük a díjra Isabo és Luna blogját.

Mi tudjuk, hogy sok szép oldal és blog van az interneten, de hát csak ötöt jelölhetünk. Ezért mi csak azok közül válogattunk, ahova rendszeresen járunk, és akinek a szerkesztői is járnak hozzánk.

De eláruljuk, hogy mi is szeretnénk díjat alapítani. Már meg is van az ötletünk. És hamarosan elmeséljük!!!!

Nincsenek megjegyzések: